Goes | Kapsalon | Kinderkapsalon

Maria Nila

 

Maria Nila

Maria Nila is een 100% vegan product, het product is ontstaan uit de liefde voor dieren (omdat ze geen deel uit horen te maken van haarcosmetica).

Het product verzet zich duidelijk tegen het testen op dieren en is bewust bezig met een gezonder milieu, door bijvoorbeeld de materialen te maken van gerecycled materiaal.

Maria Nila werkt nauw samen met dierenorganisaties als Peta, Leaping Bunny en Vegan Society

 

Wanneer je de producten van Maria Nila koopt help je automatisch mee met het planten van nieuwe bomen in onze wereld! Het merk werkt samen met Plan Vivo en Zeromission en steunt de organisatie Taking groot, die samenwerkt met boeren in een aantal arme landen om de afgekapte bossen opnieuw op te bouwen!

 

Daarnaast bezit elke shampoo/en of conditioner van Maria Nila de volgende specificaties:

- Sulfaat en Parabenen vrij

- Colour gard complex

- UV-filter

- Alle verpakking zijn gemaakt van gerecylced materiaal

 

Er is een leuke compacte haarverzorgingslijn met de volgende categoriën:

-Pure Volume: De shampoo maakt dunner haar wat voller en geeft tegelijkertijd meer body. Daarnaast verstevigd het ook gelijk de haarstructuur!

-Head and Hair Heal:  Deze shampoo helpt tegen roos en andere hoofdhuidproblemen. Vitamine E, Apigenin en peptiden zorgen voor gezondere haarzakjes en stimuleren haargroei.

-Structure Reapair: Voedende zeewierextracten geven je haar kracht, glans en maken het heerlijk zacht. Structure Repair is perfect voor als je droog of beschadigd haar hebt. 

-True Soft:  hydrateert en revitaliseert je haar met arganolie. Het is de perfecte lijn voor als je droog of poreus haar hebt. 

-Luminous Colour: Beschermt gekleurd haar.Het bevat 100% plantaardige ingediënten, waaronder granaatappelextract dat de haarstructuur versterkt en de glans verbetert. Luminous Colour  helpt dankzij het Colour Guard Complex kleurverlies voorkomen. 

-Sheer Silver: Beschermt de kleur, glans en stevigheid van blond en (zilver)grijs haar. Het is geschikt voor alle haartypen en dagelijks gebruik.Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor blond, grijs en zilverkleurig haar en beschermt tegen vergeling, verkleuring en saaiheid. 

 

Colour Refresh

Ook heeft Maria Nila gave Colour refresh haarmaskers in zeer uiteenlopende kleuren! Zoals bijvoorbeeld de "Pink Pop" voor een toffe (tijdelijke) roze kleur of voor een mooie zand blonde kleur de "Sand".

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Je kunt deze maskers bijvoorbeeld thuis gebruiken om je kleur mooi te onderhouden, maar de maskers zijn ook heel leuk om te gebruiken in het festival seizoen voor een leuke zomerse/feestelijke kleur! Het is heel makkelijk om zelf te doen! Nadat je het haar hebt gereinigd met shampoo, de Colour Refreh goed inmasseren en 3-10 minuten laten intrekken (afhankelijk van de gewenste intensiteit). En nabehandelen met een conditioner!

De maskers hebben een houdbaarheid van 4 tot 10 wasbeurten.

 

 

Daarnaast heeft het ook een hele leuke en goede styling lijn met verschillende soorten wax, versteviging, haarlak enz.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Bent u benieuwd geworden? En net zo enthousiast als ons?

Kom dan snel een kijkje nemen bij ons en laat u informeren door één van onze collega's!

 

 

Charlie Hair Concept
Schuttershof 26
4461 DZ Goes

Telefoon: 0113 - 211402    
Fax: 0113 - 211402
Email: info@charliehair.nl
 

Er is gratis Wifi in onze kapsalon.