Ons bedrijf

Onze salon is gevestigd op Schuttershof 26 te Goes. In 1995 opende wij onze deuren, ons team bestond toen uit 3 topstylisten. Waaronder Yoma die hier nog steeds werkzaam is. We zijn klein begonnen en na enkele jaren later, hebben wij de mogelijkheid gehad ons bedrijf uit te breiden. 

Na een flinke verbouwing is Charlie Hair uit gegroeid tot een begrip in Goes. Zowel dames, heren als kinderen, kunnen bij ons terecht. Voor de kinderen hebben wij een geweldige kinderhoek voorzien van moters en een auto. Wat is er nou leuker om als kind geknipt te worden in een auto terwijl je tv kan kijken. Verder zijn wij als salon altijd bezig met de nieuwste producten en trends. 
 
Wij werken met hoog staande producten die alleen bij Charlie verkrijgbaar zijn. Via cursussen en shows zowel in de salon als op locatie blijft ons team op de hoogte van de laatste mode. Een gezellige ontspannen en losse sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. En moet u even wachten dan kunt u gebruik maken van onze gezellige koffiehoek. 
 
Wij hopen u te mogen begroeten in onze salon.  
 
Onze openingstijden:
 
Maandag Gesloten
Dinsdag & Woensdag 09:00 tot 17:30 
Donderdag 09:00 tot 17:30 - 18:30 tot 21:00 (koopavond)
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 08:00 tot 13:00