Goes | Kapsalon | Kinderkapsalon

Wella Professional

Wella Professional is opgericht in 1880 en komt oorspronkelijk uit Duitsland. 

Wij werken sinds november 2016 met het merk Wella en wij zijn hier zeer tevreden over. Het merk biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van kleuren. Zo heeft het 3 verschillende kleur lijnen:

Koleston Perfect ME+:

Koleston Perfect ME+ is de permanente verf van Wella, door het ME+ molecuul is de verf minder schadelijk voor het haar. Ook zeer belangrijk aan de verf is dat door het ME+ molecuul ook de kans op een nieuwe haarkleuring allergie sterk verminderd is. Daarnaast ruikt de verf ook nog aangenaam en word de hele kleurbehandeling ineens een stuk relaxter.

 

Color Touch:

Wella Color Touch is de verfspoeling van het merk, een milde vorm om toch het haar een andere kleur te geven. Color Touch heeft daarentegen geen grijsdekking. Zeker wanneer u geen duidelijke uitgroei in het haar wilt hebben of het haar voor de eerste keer wilt kleuren maar dit nog spannend vind, is Color Touch de ideale verf voor u.  Deze verf word namelijk geleidelijk aan uit het haar gewassen, hierdoor blijft de uitgroei dan ook heel subtiel.

 

Illumina Color:

Illumina Color is een beetje de chique verf, het biedt ons in de salon veel mogelijkheden. De verf biedt grijsdekking maar door de zachte/transparante finish van de verf is de uitgroei ook bij deze lijn minder hard. 

Wella Hair heeft ook een mooie verzorgingslijn met heerlijke shampo's en conditioners, zodat u de kleur goed kan verzorgen. 

Daarnaast volgen wij ook regelmatig een cursus bij Wella in Nieuwegein om ons altijd op de hoogte te houden van de nieuwste trends op het gebied van kleuren. Zo kunnen wij u ook het beste helpen in de salon en u de mooiste op maat gemaakte kleur geven. 

 

Bent u benieuwd naar de producten van Wella hair? U kunt ons telefonisch bereiken op 0113- 211 402 en u kunt vrijblijvend binnenlopen in de salon.

Afbeeldingsresultaat voor wella hair logo

Charlie Hair Concept
Schuttershof 26
4461 DZ Goes

Telefoon: 0113 - 211402    
Fax: 0113 - 211402
Email: info@charliehair.nl
 

Er is gratis Wifi in onze kapsalon.