Goes | Kapsalon | Kinderkapsalon

REF

REF Stockholm 

 

Sinds december 2023 zijn wij volledig over op de producten van REF wat betreft schampoo's, conditioners en stylingsproducten. Wij vertellen jullie graag iets meer over deze productenlijn.  

REF is een wereldwijd gerenommeerd Zweeds haarverzorgingsmerk dat haarproducten maakt voor professionals – door professionals. De kern van REF is een echte passie voor creativiteit, innovatie en hoogwaardige producten die echt een verschil maken.

REF producten zijn niet op dieren getest en 100% Vegan.

COLOUR PRESERVE SYSTEM:

Een natuurlijk UV-filter in alle producten voor ultieme bescherming. Het UV-filter is afgeleid van Zonnebloemzaadolie. Zonnebloemen bewegen naar de zon toe en hebben daarom het sterkste UV-filter van de natuur ontwikkeld. In combinatie met een anti-fade polymeer biedt dit systeem een ​​natuurlijke, effectieve bescherming tegen UV-stralen en behoudt het de kleur in het haar.

STRENGTHENING QUINOA PROTEIN:

Een versterkend eiwit voor langdurig herstel. De veganistische keratine van de natuur. Dit eiwit heeft een van de meest verspreide aminozuren met een vergelijkbare structuur als keratine, de natuurlijke bouwsteen van haar. Biedt diepe, langdurige reparatie en buffert elke haarstreng met eiwitten voor bescherming.

 

Charlie Hair Concept
Schuttershof 26
4461 DZ Goes

Telefoon: 0113 - 211402    
Fax: 0113 - 211402
Email: info@charliehair.nl
 

Er is gratis Wifi in onze kapsalon.