Goes | Kapsalon | Kinderkapsalon

Over ons

Onze salon is gevestigd op Schuttershof 26 te Goes. In 1995 opende wij onze deuren. We zijn klein begonnen en na enkele jaren , hebben wij de mogelijkheid gehad ons bedrijf uit te breiden.  Momenteel werken wij met 8 kappers en 3 leerling kappers.  Na een flinke verbouwing is Charlie Hair uit gegroeid tot een begrip in Goes. Zowel dames, heren als kinderen, kunnen bij ons terecht. Voor de kinderen hebben wij een geweldige kinderhoek voorzien van moters en een auto. Wat is er nou leuker om als kind geknipt te worden in een auto terwijl je je favoriete televisie programma kijkt! Verder kunt u bij ons terecht voor een mooie kleurbehandeling, haarverlengingen, permanent, bruidskapsels enz.  

Ook zorgen wij dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van haar.

Wij werken met hoog staande producten zoals Wella Professional, Sebastian Professional, Paul Mitchell en DUPP Hair. Via cursussen en shows zowel in de salon als op locatie blijft ons team op de hoogte van de laatste trends.

In 2016 en 2017 is onze kapsalon uitgeroepen tot “leukste kapsalon van het jaar” en in 2016 hebben wij de 3de plaats behaald voor “kinderkapsalon van het jaar”. Hier zijn wij dan ook erg trots op!

Een gezellige ontspannen en losse sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. En moet u even wachten dan kunt u gebruik maken van onze gezellige koffiehoek. 

 

Wij hopen u te mogen begroeten in onze salon.  

Charlie Hair Concept
Schuttershof 26
4461 DZ Goes

Telefoon: 0113 - 211402    
Fax: 0113 - 211402
Email: info@charliehair.nl
 

Er is gratis Wifi in onze kapsalon.