Goes | Kapsalon | Kinderkapsalon

Parfum Point Refill

Bent u zelf ook dol op heerlijke geurtjes? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij Charlie Hair concept vind u namelijk ook het Parfum Point Refill station. Het is zeker de moeite waard om een keer bij ons binnen te lopen en u persoonlijk door ons te laten informeren over onze heerlijke geuren. Er is voor ieder wat wils, voor dames en heren hebben wij een breed aanbod aan heerlijke uiteenlopende geuren.


Wij verkopen kwaliteit parfum in je eigen favoriete geur, voor een prijs die vele malen lager is dan je gewend bent. Parfumpoint parfums zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze aandacht gaat uit naar de kwaliteit van de parfum en niet naar dure designflessen, doosjes of reclames. In onze ogen staat kwaliteit en de prijs op nr.1 Parfumpoint garandeert dat de geuren 6-8 u blijven ruiken.

ParfumPoint is een korte tijd zeer snel gegroeid en is ondertussen in heel Nederland in veel winkels, kapsalons, schoonheidsalons enz. te vinden. Wij staan ook vaak met onze heerlijke geuren op beurzen door het hele land! 

Gerelateerde afbeelding

Prijzen Parfum per ml. :

30 ML€13.95
50 ML€17.95
100ML€27.95


Parfum Point Refill biedt ook de mogelijkheid om zelf een parfum verkooppunt te worden en dit kan al met een aantal van 5 geuren! Bij ons heb je geen minimale afnames bij leveringen. Heeft u interesse en wilt u hier meer informatie over ontvangen?  Neem dan contact op met ons via parfumpointrefill@gmail.com of info@parfumpointrefill.nl

Neem ook een kijkje op onze website van Parfum Point Refill: https://www.parfumpointrefill.nl/   en bezoek ons op Facebook en Instagram!

 

Parfumpoint refill Nederland

https://www.instagram.com/parfumpoint_refill/

Charlie Hair Concept
Schuttershof 26
4461 DZ Goes

Telefoon: 0113 - 211402    
Fax: 0113 - 211402
Email: info@charliehair.nl
 

Er is gratis Wifi in onze kapsalon.